Očekuju vas zabavne radionice, predstave za djecu, božićno kino, koncerti i još mnogo toga

Zavirite u ‘Mačanski božićni kutek’ 

Objavljeno: 30.11.2023. zagorjeinternational

I Općina Mače objavila je program svojeg Adventa kojeg su tamo odlučili nazvati ‘Mačanski božićni kutek’, a sve počinje u subotu kada će se u centru mjesta upaliti prva adventska svijeća

Nastavak događanja slijedi u utorak kada je na rasporedu radionica za djecu “Božićna slatka rukotvornica” u Domu kulture, a dan nakon slijedi predstava za djecu “Čarolija znanosti” Boss Teatra te posjet sv. Nikole, također u Domu kulture. 

Druga adventska svijeća pali se 9. prosinca, a 11. prosinca u Domu kulture ponovno je na rasporedu zanimljiva radionica “Pisana riječ koja nas spaja”. U petak 15. prosinca slijedi Božićna priredba OŠ Mače nakon koje je organizirano druženje s Djedom Božićnjakom. 

Potom u subotu slijedi paljenje treće adventske svijeće, a u utorak nakon toga, 19. prosinca, u Domu kulture održat će se božićno kino za djecu. 

Posljednja adventska svijeća upalit će se 23. prosinca, nakon čega slijedi Veliki božićni koncert u Domu kulture koji će biti humanitarnog karaktera. 

Još jedan koncert humanitarnog karaktera slijedi 13. siječnja u Domu kulture, pod nazivom “Vezda simo dojdite”, a radi se o tradicionalnom godišnjem koncertu KUD-a ‘Ljudevit Gaj’ Mače.

Isto tako, podsjećamo da do 15. prosinca traje akcija “Darujte srcem” u sklopu koje možete donirati namirnice i obogatiti blagdanski stol najpotrebitijima. Košare su postavljene u samoposlugama ‘B.A.M.T. Mače’ i ‘Trgocentra’.   

– U božićnom i novogodišnjem razdoblju možete uživati na koncertima i druženjima humanitarnog karaktera, iskušati se u božićnim likovnim radionicama, proslaviti župni blagdan, dovesti djecu u božićno kino i na darivanje i druženje sa Sv. Nikolom i Djedom Božićnjakom. Nadamo se da će svatko pronaći aktivnost za sebe te uživati u pripremljenom programu – poručuju iz Općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba