Adventski vikend u Radoboju 

U subotu se pali prva adventska svijeća, a u nedjelju se kiti bor! Evo što vas još očekuje

Objavljeno: 30.11.2023. zagorjeinternational

Općina Radoboj je i ove godine pripremila razna događanja u sklopu najljepšeg doba godine, Adventa. Program kreće ove subote kada će se na radobojskoj ‘Šetnici’ upaliti prva adventska svijeća uz nastup dječjeg zbora ‘Mudre sovice’ pod vodstvom učiteljice Dragice Pospiš. Adventski program bit će popraćen uz mnoštvo radionica i zabave za djecu uz ponudu okrijepe i živu glazbu grupe ‘Premium’. Početak događaja je u 17 sati.

Nadalje, uz ‘Dječji advent’, pripremljena je i pričaonica Danijele Miklet i predavanje ‘Sunčev sustav-naš dom među zvijezdama’ predavača Saše Nuića, predsjednika ‘AD Beskraj’ iz Zagreba u suradnji s ‘AD Meteor’ iz Krapine, te radionica promatranja zvijezda. 

Predavanje o Sunčevom sustavu održati će se u 19 sati u Planinarskom domu u Radoboju, uz radionicu promatranja noćnog neba kroz teleskop.

U nedjelju s početkom u 8 sati održat će se kićenje bora u Planinarskom društvu, a potom u 17 sati kreće radionica ‘Art&joy’  koja uključuje degustaciju tri vrste vina. ‘Art&joy’ radionicu vodit će umjetnica Maja Vukina Bogović, a degustaciju Goran Rihtar. Radionica će se održati u Hiži vinove loze. 

– Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 098/161 58 50. Vidimo se na Adventu u Radoboju – poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba