'Najljepše doba godine'

DOĐITE SVI! Predstavljen program ovogodišnjeg ‘Adventa u Konjščini’

Objavljeno: 29.11.2023. zagorjeinternational

‘Advent u Konjščini’ stigao je na velika vrata i ove godine. Program je počeo 25. studenoga, a trajat će sve do 31. prosinca te će biti ispunjen raznim događajima kako bi svi, od onih najmlađih do onih starijih, mogli pronaći nešto zabavno i zanimljivo za sebe.

Događanja su krenula već 25. studenoga, a nastavljaju se gotovo svakog dana. Tako ćete se 30. studenoga u 19 sati u Domu kulture sjajno zabaviti uz predstavu Kerekesh teatra ‘Skupština’, 2. prosinca u Domu kulture čeka vas izložba fotografija Antona Kudryashova, a 6. prosinca slijedi nešto što najmlađi posebno željno iščekuju – naime, toga dana u ‘Dječji vrtić Konjščina’ i ‘Osnovnu školu Konjščina’ dolazi Sv. Nikola.

Nadalje, 3. prosinca održat će se paljenje 1. adventske svijeće na Trgu Dr. Franje Tuđmana, 9. prosinca ‘Galerija Čular’ imat će otvorena vrata ‘Udruge Grofovije Konjski’, a 10. prosinca održat će se paljenje 2. adventske svijeće. 

U sklopu programa ‘Adventa u Konjščini’ održat će se i kićenje bora ispred Doma zdravlja 10. prosinca te kićenje bora ispred Općine 11. prosinca, a 15. prosinca očekuje se dolazak Motomrazova u Dječji vrtić ‘Konjščina’. Motomrazovi će se provozati i Ulicom Ivice Gluhaka 16. prosinca, kada će tamo stići i Djed božićnjak, a održat će se i Božićni sajam.

Treća adventska svijeća će se paliti 17. prosinca u 18 sati, zatim će se u Domu kulture 22. prosinca održati i Božićni sajam OŠ Konjščina nakon kojeg slijedi i školska predstava. Četvrta svijeća palit će se 23. prosinca u 18 sati, također na Trgu Dr. Franje Tuđmana.

Mise zornice će se održavati od 3. prosinca, četvrtkom i nedjeljom u 6 sati.

Sve će biti zaokruženo vatrometom u Starom Gradu 31. prosinca u 23.59 sati kako bi svi u Novu godinu ušli s velikom radošću.

Ovo je samo dio bogatog programa, a u nastavku pogledajte što su organizatori još pripremili.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba