S njim je u vozilu bila i maloljetnica

Pijani 19-godišnjak u Čakovcu se BMW-om zabio u drvo 

Objavljeno: 16.10.2023. zagorjeinternational

U nedjelju se oko 4.30 sati u Čakovcu, Vukovarskoj ulici, dogodila prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni vozač i putnica iz osobnog automobila. 

– Upravljajući osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,61 promila, 19-godišnji vozač brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (blagi zavoj), stanju ceste (kolnik mokar), vidljivosti (noć) i atmosferskim prilikama (padala kiša). Uslijed opisane situacije u blagom zavoju došlo do zanošenja vozila i silaska izvan kolnika te udara prednjim bočnim dijelom u prometni znak, a u nastavku kretanja i u drvo – izvijestila je PU međimurska.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač i maloljetna putnica prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena medicinska pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati, nakon čega slijedi i pravna kvalifikacija događaja.

– U vađenju unesrećenog mladića iz vozila sudjelovali su i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec – dodali su iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba