I to joj nije prvi put. Dotičnu na sudu znaju od ranije

Varaždinka Ljerka bi mogla iza rešetaka. Pijana je lažno prijavila ljubavnika Zorana da ju tuče

Objavljeno: 14.10.2023. zagorjeinternational

Varaždinski Ljerki se smiješi 10 mjeseci zatvora. Kako stoji u optužnici podignutoj ovih dana, ona je potkraj listopada lani nešto prije 22 sata iz stana u Varaždinu pozvala policiju tvrdeći da ju je partner Zoran tukao te je on uhićen. No, ispostavilo se da je sve izmislila, piše Danica.hr.

Provedena je i istraga, a u siječnju ove godine su tužitelji odbacili prijavu protiv Zorana navodeći kako nema materijalnih i personalnih dokaza da se to doista dogodilo. Potom je uslijedila optužnica protiv Ljerke.

Zoran je rekao kako je s Ljerkom u intimnoj vezi te se povremeno sastaju. Te noći bio je kod nje u stanu, ali su se posvađali jer je bila pijana i vrijeđala ga, pa je otišao. 

– Prije toga je legla na hodnik ispred vrata i tako me sprječavala da izađem. Otišao sam u kafić ‘Bali’, a ona je došla za mnom i tamo počela vikati na mene i konobare – ispričao je Zoran.

Ljerka je i dalje tvrdila da je on nju tukao, no dokaza o tome nije bilo. 

Državno odvjetništvo za nju traži 10 mjeseci bezuvjetnog zatvora jer je prije dvije godine već bila osuđena za lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba