Policajcima predao 5,14 grama marihuane, a kod njegovog ‘travara’ našli još 8,79 grama

‘VRAŽJI KUPUS’: Lik (28) potegnuo iz Konjščine u Čakovec zbog malo ‘zelenog’

Objavljeno: 10.10.2023. zagorjeinternational

U Ulici Travnik, prilikom provjere identiteta u subotu oko 20.45 sati na poziv čakovečkih policajaca, 28-godišnjak je dragovoljno predao PVC smotuljak ispunjen marihuanom, ukupne mase 5,14 grama.

Policijski službenici oduzeli su drogu, dok će se protiv 28-godišnjaka s područja Konjščine zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijeti optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu. 

U nastavku kriminalističkog istraživanja temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, pretražene su prostorije obiteljske kuće u Čakovcu kojima se koristi 27-godišnjak. Tijekom pretrage pronađena su dva papirnata smotuljka ispunjena marihuanom, ukupne mase 8,79 grama te digitalna vaga za precizno mjerenje. 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom utvrđeno je kako je u 7. listopada u Čakovcu u večernjim satima preprodao 5,14 grama marihuane prethodno spomenutom 28-godišnjaku te da je u svom stanu posjedovao drogu marihuanu radi daljnje preprodaje. 

Protiv 27-godišnjaka s područja grada Čakovca zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba