Hoće li snaha Lepe Brene usred Zagreba 'baciti glazbenu petardu'?

Vjerovali ili ne, karata više nema – Aleksandra Prijović rasprodala i četvrti koncert u Areni

Objavljeno: 08.10.2023. zagorjeinternational

Karata za četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb više nema. Extra FM je na svojim stranicama objavio da su sva četiri zakazana koncerta turbofolk zvijezde rasprodana, prenosi Index.
Sredinom tjedna Aleksandra, inače snaha Lepe Brene, je rasprodala treći koncert u Areni Zagreb te je dodala i četvrti datum. U punoj Areni će nastupati 1., 2., 3. i 4. prosinca ove godine.

– Nakon toliko poziva prijatelja, suradnika, poruka obožavatelja, ja sam se morala odlučiti i na četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora jer su unaprijed rezervirani, tako da će se novi koncert održati 4. 12., četvrtu večer zaredom. Iskreno, teško je raditi četiri dana zaredom, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi, dat ću sve od sebe, i više nego itko misli da mogu – izjavila je tada Prijović za Extra FM.

Prijović je prošlog vikenda tri puta napunila beogradsku Štark Arenu. Sad ostaje za vidjeti hoće li mlada uspješna pjevačica imati snage i za peti uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni, što još nikome nije uspjelo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba