Bivši suigrači sad su se našli na rivalskim trenerskim klupama

KOVAČEVIĆ NAJAVIO DERBI: Roy je odlično posložio ekipu i Slaven više nije ekipa kakva je bila na početku prvenstva

Objavljeno: 05.10.2023. zagorjeinternational

Nogometaši Varaždina u petak, 6. listopada u Koprivnici igraju susret 11. kola SuperSport HNL-a protiv Slaven Belupa. Riječ je o susjedskom derbiju, a obje ekipe slavile su u posljednjim susretima. Varaždinci su svladali Goricu s 1:0, dok su Farmaceuti istim rezultatom pobijedili Osijek, piše Regionalni.

Slaven Belupo je ekipa koja se preporodila dolaskom novog trenera Royja Ferenčine.

– Roy je moj bivši suigrač. Kao igrač davao je zadnje atome svoje snage i išao 150 posto. Takav je kao trener. On je odlično posložio ekipu i Slaven više nije ekipa kakva je bila na početku prvenstva – rekao je trener Varaždina Mario Kovačević, čija ekipa s 14 bodova drži peto mjesto Lige. 

Slaven je osvojio devet bodova. Posljednji susret istih ekipa završio je 2:2 nakon što su Varaždinci vodili 2:0. Tada je bod Koprivničanima donio Arber Hoxha, koji je izborio penal i zabio jedan zgoditak.

– Hoxha je najopasniji igrač, no Mioč igra u životnoj formi. Tu su i kvalitetni bekovi Bosec i Štefulj kao i Lepinjica te Liber u sredini. Moramo biti vrlo oprezni i koncentrirani – dodao je Kovačević koji u petak neće moći računati na ozlijeđena Ba, Vukušića, Brodića i Šegu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba