Cividini i Posavec viđeni s ljudima iz McDonald’sa. Evo koji su im uvjet postavili

MEGIĆ ILI MEKIĆ: U Čakovec dolazi poznati lanac brze hrane?!

Objavljeno: 17.05.2024. zagorjeinternational

Gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini i župan Matija Posavec viđeni su u Mačkovcu, kako se sastaju s visokim predstavnicima lanca restorana brze hrane – McDonald’s, piše eMeđimurje, a kako oni neslužbeno doznaju, glavna tema sastanka bila mogućnost otvaranja nove McDonald’s poslovnice u samom centru Čakovca. 

Izvori bliski događaju otkrili su da McDonald’s želi proširiti svoje poslovanje u Čakovec, ali uz uvjet da se nova lokacija nalazi u samom srcu grada. Pa se tako razmatra mogućnost izgradnje poslovnice u blizini Poslovnog centra Japa, odnosno nedaleko od rotora kod pošte. 

Ova inicijativa McDonald’sa, ako se pokaže istinitom, otvara niz pitanja o urbanom planiranju, ekonomskim potencijalima grada i stvarnim potrebama lokalne zajednice. Hoće li Čakovec uspjeti izbalansirati interese multinacionalne korporacije s potrebama i željama svojih građana, ostaje za vidjeti. 

Svi pogledi upereni su prema gradskim vlastima i s nestrpljenje se čeka službena informacije koje će rasvijetliti situaciju te potvrditi ili opovrgnuti ove navode. 

Do tada, ostaje pratiti razvoj događaja, odnosno mogućnost da sjever Hrvatske dobije još jednu atraktivnu gastronomsku ponudu.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba