Iako traje više od tri minute, gledaju ga i hvale baš svi

Promo video Turističke zajednice Kvarnera je hit 

Objavljeno: 19.09.2023. zagorjeinternational

Turistička zajednica Kvarnera objavila je promo video pod nazivom “Posjeti Kvarner – snimi svoj film”, koji je, čini se zasad, pun pogodak.

Scenarij prati ‘location managera’ koji iz stranih filmskih kompanija dobiva zahtjeve za veoma specifične lokacije – i sve ih bez problema pronalazi na Kvarneru. 

– Svaka aktivnost i ambijent koji poželite može se pronaći na Kvarneru – poruka je promo videa, koji je u 10 dana pregledan oko 20.000 puta.

Maštovit video, u kojem jednu od uloga igra i poznati glumac Zijad Gračić, oduševio je i one koji nisu navikli na puno od Hrvatske turističke zajednice.

Paul Bradbury, Britanac koji od 2003. živi u Hrvatskoj i neumorno promovira hrvatske prirodne ljepote te čovjek koji bez zadrške kritizira rad Hrvatske turističke zajednice, na svom portalu objavio: “Konačno! Sjajan promo video Hrvatske turističke zajednice!”, piše Index.hr.

– Pogledao sam puno službenih hrvatskih promo videa u 13 godina koliko pišem o hrvatskom turizmu, a jako malo njih je ostavilo dojam na mene. S tako lijepom zemljom i s toliko nevjerojatnog materijala za rad, teško je učiniti da video o Hrvatskoj izgleda loše, ali da bi se destinacija predstavila na inovativan i inteligentan način potrebno je ipak malo više mašte. Prije desetak dana to je uspjelo Turističkoj zajednici Kvarnera – napisao je Paul pohvalivši ovaj projekt.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba