U prometnim nesrećama bilo više lakše i teže ozlijeđenih

U Donjoj Pačetini teško stradao 42-godišnjak u prevrtanju traktora, teško ozlijeđen i 25-godišnjak u sudaru u Humu Bistričkom 

Objavljeno: 21.08.2023. VH

Zagorska je policija izvijestila da je u petak, 18. kolovoza oko 19 sati u Mirkovcu došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede. 47-godišnji vozač električnog romobila je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i pao na kolnik. Utvrđeno je kako je 47-godišnjak upravljao romobilom pod utjecajem alkohola od 2,70 promila i bez zaštitne kacige. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zabok gdje je utvrđeno kako je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Zatim u subotu, 19. kolovoza, oko 17 sati u Donjoj Pačetini došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća dogodila se na način kada se 42-godišnji vozač traktora prilikom mimoilaženja s drugim vozilom započeo kretati unatrag te je prilikom vožnje unatrag izgubio nadzor nad traktorom zbog čega je došlo do prevrtanja traktora. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zabok gdje je utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozljede.

Isto tako u subotu, 19. kolovoza oko 21 sat u Humu Bistričkom došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo kada je 26-godišnji vozač uslijed neprilagođene brzine sletio vozilom van kolnika u odvodni kanal. Putnici u vozilu ozlijeđeni su. 25-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, a 26-godišnjak je lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok. Vozač, 26-godišnjak, nije ozlijeđen i protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz Kaznenog zakona, “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu”.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba