Vratili ste se s mora s punim koferima ili već pripremate odjeću, deke i zavjese za jesen, a ne znate odakle krenuti?

MIRIŠLJAVO, ČISTO I POVOLJNO: Ne propustite – EKO kemijska čistionica iz Zaboka u akciji 2+1 GRATIS!

Objavljeno: 19.08.2023. zagorjeinternational

Sigurno vam je poznat ovaj scenarij: ljetovanje je bilo prekrasno, odmorili ste se, napunili baterije i vratili se u svoj najdraži dom. Raspakiravate se i ne vjerujete koliko robe imate za oprati! Ne znate ni gdje biste počeli? Najelegantnije rješenje, bez previše mozganja, je sve to lijepo staviti u vreću i odnijeti do EKO kemijske čistionice u Zaboku, na adresi Ulica Matije Gupca 12A.

Zašto baš tamo?

Pa jer baš ovog ponedjeljka, 21. kolovoza, počinju s akcijom 2+1 GRATIS*, koja traje do 2. rujna. Dakle, treći artikl koji donesete očistit će vam potpuno besplatno!

Vaš veš bit će opran u profesionalnim industrijskim mašinama velikog kapaciteta, s pomno odabranim deterdžentima i omekšivačima te ćete u najkraćem roku ponovo uživati u svojoj najdražoj mirišljavoj košulji, sakou, haljini ili trenirci.

Sakoi, večernje haljine ili vjenčanice… ništa od navedenoga ne predstavlja problem vjernom i profesionalnom osoblju, koje će se pobrinuti da vaš najdraži odjevni predmet bude čist, mirišljav i savršeno ispeglan.

Dakako, EKO kemijska čistionica je tu i za one koji su već zaboravili kako je to bilo na ljetovanju i počeli su lagano pripremati topliju odjeću za jesen. Ili pak one koji jednostavno nakon ljeta žele osvježiti svoje zavjese ili deke. Izvucite stoga iz ormara već skoro zaboravljene jakne i kapute, debele deke i poplune i pripremite ih za jesensku sezonu.

Nema ljepšeg osjećaja nego zamotati se navečer u mirišljavu i toplu deku, pustiti dugo iščekivani film i pijuckati topli čaj ili neki drugi omiljeni napitak. A slobodno vam i malo kapne… EKO kemijska čistionica to će riješiti bez problema. Njihovo radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, od 9 do 17 sati, a subotom od 8 do 12 sati, a možete ih i kontaktirati na broj telefona 049/500-215 i ne zaboravite, od 21. kolovoza do 2. rujna imaju akciju 2+1 GRATIS*!

*gratis čišćenje vrijedi za najjeftiniji od tri artikla

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba