Prijavite se čim prije i osigurajte si puni startni paket

I OVE GODINE SE TRČI: Počele prijave za cestovnu utrku ‘Zabok industrial race 2023’

Objavljeno: 19.08.2023. zagorjeinternational

Prijave za cestovnu atletsku utrku ‘Zabok industrial race 2023’ koja će se održati u nedjelju 29. listopada, sada su i službeno otvorene. Na programu manifestacije su utrke na pet i 10 kilometara te dječja utrka za četiri dobne kategorije, pa će kadeti trčati 1500 metara, mlađi kadeti 800 metara, limači 400 metara te cicibani 200 metara. Za sve je start na Zivtovom trgu, nasuprot ‘City Caffea’.

Rok za prijave je do 9. listopada do kojih natjecatelji mogu odabrati puni startni paket ili osnovni paket. Valja napomenuti kako postoji mogućnost kasne prijave od 10. do 19. listopada, ali onda se dobiva samo startni broj, koji su ograničeni, stoga postoji vjerojatnost prijevremenog zatvaranja prijava. Rok za prijavu na dječje utrke traje do 19. listopada.

Startni paketi 

Puni startni paket za pet i 10 kilometara sadrži startni broj s čipom za elektronsko mjerenje vremena, unikatnu sudioničku medalju za sve koji završe utrku, pamučnu majicu s logom utrke, napitak i bon za hranu (pizza), pokloni sponzora plus ‘Powerade’ ili ‘Romequelle’ voda, okrjepu na stazi i cilju utrke te košta 23 eura. 

Osnovni startni paket stoji 15 eura i sadrži startni broj s čipom za elektronsko mjerenje vremena, unikatnu sudioničku medalju za sve koji završe utrku, okrjepu na stazi i cilju utrke.

Startnine za dječje utrke iznose pet eura te će natjecatelji dobiti startni broj s čipom za elektronsko mjerenje vremena, unikatnu sudioničku medalju za sve sudionike, pokloni sponzora, okrjepa u cilju utrke, napitak i bon za hranu (pizza) i osiguran šator u startno/ciljnom prostoru. 

Nagrade 

Najbrži za na 10 kilometara će biti nagrađeni novčanim nagradama i to za prvo mjesto 150 eura, drugo 100 eura te treće mjesto 50 eura. Uz to svi koji će se popeti na postolje dobiti će plakate i medalje po kategorijama. Pobjednik će također dobiti bon od 25 eura u ‘Decathlonu’ dok će drugi i treći najbrži trkaći dobiti 15 posto popusta na opremu za trčanje u spomenutom dućanu.

Situacija s nagradama je identična i za utrku na pet kilometara, jedina razlika je u nešto manjoj novčanoj nagradi za najbrže pa će tako prvo mjesto dobiti 100 eura, drugo 50, a treće 30 eura.

Natjecatelji u dječjim kategorijama dobivaju uz medalje i poklon iznenađenja. Treba istaknuti kako se sve utrke trče na asfaltiranoj i ravnoj podlozi, a roditeljima nije dozvoljeno trčanje s djecom.

Staza kojom se trči bit će zatvorena za promet, a osiguran je i tim za hitnu medicinsku pomoć.

Sve ostale informacija kao i samu prijavu možete pronaći OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba