Evo i što je poželio

VIDEO: Pogledajte kako je Severina ispunila želju svome sinu Aleksandru 

Objavljeno: 15.08.2023. VH

Kako bi to bilo kada svojem jedincu ne bi ispunila ovako skromnu želju? Naša pjevačica Severina na svojem je Instagramu objavila video u kojem svom sinu Aleksandru ispunjava jednu želju. 

Naime, Aleksandar je poželio na njen koncert u Blatu na Korčuli povesti svoje prijatelje, a Severinin zadatak je bio da nagovori njihove roditelje da ih puste. Pjevačica se stoga odmah bacila na posao te je sa svojim sinom krenula u potragu za roditeljima dječakovih prijatelja, ne bi li ih nagovorila da ih puste na koncert.

Cijelu je avanturu netko snimio, a pjevačica potom i objavila.

– Mama je l’ možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert? Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju – napisala je pjevačica u opis videa.

Pjevačica je otkrila da je za ekipu organizirala autobus te mjesto uz samu pozornicu, a svi roditelji su na kraju pristali i pustili svoju djecu na koncert. 

– Ne znam što mi je lipše, njegova ideja da povede sve prijatelje ili ovaj mamin trud da to realizira. Svaka čast – jedan je od brojnih lijepih komentara ispod videa. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba