Kažnjen s 2500 eura

ODVRATNO!  Otac (44) kod Bjelovara dirao maloljetnu kćer (17) po grudima

Objavljeno: 15.08.2023. zagorjeinternational

Otac (44) sa šireg bjelovarskog područja proglašen je krivim jer je počinio psihičko nasilje nad kćerkom (17). Naime, kako piše Danica.hr, on je lani u kolovozu oko 23 sata vrijeđao kćerku, a nije mu bilo prvi put.

Posebno je šokantan bio iskaz djevojke koja je rekla kako im je otac kupio kebab, coca-colu, čokolade, čips, a sebi dvije litre vina. Kaže kako je počela padati kiša te su navečer legli u krevet sve troje – ona, otac i mali bratić.

– Prvo me je otac mazio po licu govoreći da me dugo nije vidio. Bili smo odjeveni, na sebi sam imala trenirku i ljubičastu majicu. Kad sam zaspala, osjetila sam da mi otac zavlači ruku u majicu, a nakon toga izvlači majicu iz hlača. Trgnula sam se i pokušala ustati, ali me je prvi put spriječio, a drugi put sam uspjela. Tada mi je rekao da ja nisam njegova kćer i da bi bolje bilo da me je izd*kao u wc, nego što me napravio. Tad me počeo dirati po grudima – rekla je djevojka te dodala da je to bilo nakon što je otac popio dvije litre vina.

Prema presudi, on je počinio psihičko nasilje što je kod nje prouzročilo uznemirenost i povredu dostojanstva.

Presuda za nasilje u obitelji je nepravomoćna i otac se na nju može žaliti. Nije poznato je li protiv njega pokrenut i kazneni postupak. Kažnjen je s 2500 eura i 118 eura troškova prekršajnog postupka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba