Mlade djevojke Sanja (23) i Ivona (18) pretukle na cesti vozačicu zbog ovog

NEDAMSKO PONAŠANJE: “Razbit ću i tebe i auto”

Objavljeno: 06.08.2023. zagorjeinternational

Prema presudi, Sanja (23) i Ivona (18) narušavale su javni red i mir u siječnju ove godine oko 19.10 sati u Novoj Gradiški u Ulici Maksimilijana Benkovića ispred kućnog broja 8.

– Prilikom prelaska kolnika udarale su rukama i nogama po osobnom automobilu kojim je upravljala Josipa koja je zaustavila automobil, izašla iz vozila i upitala djevojke zašto su joj udarale po vozilu. Tad joj je prišla Ivona i glasno vikala na nju riječima ‘razbit ću i tebe i auto’ te je i tjelesno napala Josipu, ošamarila je dva puta po licu i povukla za kosu. Josipa je zadobila natučenje glave – zaključuje se u presudi, piše Danica.

Sudac je naglasio kako iz liječničke dokumentacije i povijesti bolesti “proizlazi da je oštećenica zadobila natučenje glave, ozljede karakteristične za tučnjavu, pa je prihvaćen njezin iskaz da joj je ozljede nanijela Ivona”.

Sanja je kažnjena sa 70 eura, a Ivona sa 100 eura. Obje moraju platiti po 30 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba