Metak iz zračnice bio je precizan, nije mu bilo spasa

VLASNICA NEUTJEŠNA: Pas Pepi pobjegao iz dvorišta na pet minuta – pokazalo se to kobnim

Objavljeno: 04.08.2023. zagorjeinternational

Pas Pepi pobjegao je u srijedu iz dvorišta kuće u Vinkovcima nakon čega ga je nepoznati počinitelj upucao zračnom puškom. Cijeli slučaj se odvio u roku pet minuta, a njegova vlasnica moli za pomoć kako bi ovakvih slučajeva bilo što manje. Propucan je u jetru te nije preživio.  

– Pas je pobjegao iz dvorišta te smo istog trenutka krenuli autom po njega. Na putu nedaleko od kuće vidjeli smo iz kojeg smjera se vraća i trči prema kući. Pepi nikada nikoga nije ugrizao, nije bio agresivan niti su ga zanimali ostali psi. U roku od pet minuta psihopat koji to očito često radi i ima sve pripremljeno, propucao ga je u jetru te nije preživio jer se unutarnje krvarenje nije moglo zaustaviti – rekla je njegova neutješna vlasnica, piše 24sata.

Nakon nesretnog događaja, odmah ga je odvela u veterinarsku ambulantu u Vukovar jer je to najbliža ambulanta koja ima dežurnog veterinara, ali, nažalost, psu nije bilo spasa.  

– Kako bi smanjili ovakve zločine molim Vas da se aktiviramo svi skupa. U gradu ima puno pasa i mačaka. Normalno je da pas pobjegne jer je takve situacije teško spriječiti i ja sama uvijek pazim da ne pobjegne, ali dovoljna je sekunda da se okrenem i da on pobjegne, ali da netko ovako nešto netko napravi nije humano – poručila je vlasnica Pepija.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske potvrdili su ovaj tužan slučaj kojeg je vlasnica prijavila u četvrtak u 10 i 50 sati.

– Policija trenutno provodi izvide te podignuta kaznena prijava – izvijestili su.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba