Javila se sretna dobitnica igre “Sve ili ništa” koja je u džep spremila 80.000 eura

“Sve dajem svojim unucima kako bi njima bilo malo lakše”

Objavljeno: 04.07.2023. zagorjeinternational

Sretna dobitnica iz Zagreba, igračica je koja je u igri “Sve ili Ništa” pogodivši sve brojeve osvojila glavni dobitak od 80.000 eura, stigla je na blagajnu Hrvatske Lutrije kako bi isti i podignula. Igračica kaže kako igra “Sve ili Ništa”, “Loto 7” i “Eurojackpot”, te uplaćuje na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije, a ovaj je sretni listić uplatila na Rudeškoj cesti 172 u Zagrebu. 

– Imam neke svoje brojeve, no kada dođem na prodajno mjesto uglavnom kažem vašim kolegama da biram opciju Quick Pick (slučajni odabir brojeva). I baš je ta kombinacija slučajnih brojeva donijela glavni dobitak i veliko veselje – kaže sretna Zagrepčanka koja je na glavnu blagajnu stigla u pratnji unuka. 

Na pitanje postavljeno unuku igra li i on, baka dobitnica brzo je ponudila odgovor. 

– Unuci misle kako nemaju sreće, no ja im uvijek govorim kako sreća uvijek dođe i da je samo treba strpljivo čekati. Tako i ja čekam, ali priznajem kako u ovoj igri imam zaista sreće – smije se dobitnica i dodaje: 

– U ovom sam mjesecu nekoliko puta dobila dobitak ’10 ili 1′ i iznos od 260 eura. Unuk me pitao zašto i dalje igram ako sam samo jedan broj uspjela pogoditi, rekla sam mu: „Zlato čekaj, sada je moj red – ispričala je. 

Za dobitak zna njezina uža obitelj, a planove kako će raspodijeliti novac, super baka već je napravila. 

– Sve dajem svojim unucima kako bi njima bilo malo lakše – rekla je.

Podsjećamo kako se u igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači 11 brojeva od njih 22, a glavni dobitak osvaja se u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 sati, a glavni dobitak iznosi 80.000 eura. 

Također, večeras slijedi novo izvlačenje “Eurojackpota” u kojem Jackpot iznosi 24.000.000 eura, a sutra slijedi igra “Loto 7” čiji zgoditak iznosi 1.000.000 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba