Sudarili su se automobil i kombi koji je prevozio košnice

U teškoj prometnoj poginuo 61-godišnjak, policajca na očevidu izbo roj pčela

Objavljeno: 25.06.2023. admin

Vozač automobila poginuo je jučer u teškoj prometnoj nesreći, a hitna pomoć pružena je i policajcu kojeg je tijekom očevida izbo roj pčela, piše Danica.

– U subotu oko 7.50 sati na državnoj cesti DC-50 u Gračacu dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 61-godišnji vozač automobila zadarskih registarskih oznaka. Do prometne nesreće je došlo kada je 61-godišnji vozač vozeći Gospićkom ulicom, iz neutvrđenih razloga prešao na kolnički trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u teretni kombi splitskih oznaka kojim je upravljao 60-godišnjak i vozilom skretao u desno. Od posljedica nesreće, na mjestu događaja preminuo je 61-godišnjak, dok je putnik (60) iz kombija vozilom hitne pomoći prevezen na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Zadar gdje su mu zasad utvrđene lake tjelesne ozljede. Vozač kombija nije ozlijeđen.

Medicinska pomoć ukazana je i policijskom službeniku kojeg je tijekom postupanja napao roj pčela koje su se uslijed sudara rasule iz kombi vozila s košnicama. Policajac je zadobio više uboda pčela po licu i tijelu te je vozilom hitne prebačen u Opću bolnicu u Gospić – izvijestili su iz policije.

Policija je o događaju je izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu. Daljnju skrb o pčelama preuzela je nadležna pčelarska udruga u suradnji s vlasnikom pčela

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba