Ljeto u Mariji Bistrici

Legendarni Jimmy Stanić (94) oduševio publiku – pridružio mu se Radek i zapjevali su ‘Suzu za zagorske brege’

Objavljeno: 25.06.2023. zagorjeinternational

Manifestacija ”Ljeto u Mariji Bistrici” nastavljena gostovanjem Stjepana Jimmyja Stanića. Ovaj legendarni 94-godišnji glazbenik nastupio je u prostoru Hudekove bašče na središnjem bistričkom trgu, u organizaciji Udruge STAV, pred više od 200 gledatelja, koji su uživali u njegovim pjesmama, ali i u šalama i vicevima, piše RMB.

Uz njega je svirao sastav The Boys, a pjevala je i njegova Barbara. Na koncert je kao posjetitelj stigao i Radek Brodarec. Prije koncerta stari prijatelji su se pozdravili, no Jimmy Stanić je pred kraj koncerta pozvao Radeka da otpjeva jednu pjesmu, na što je ovaj odgovorio vrlo emotivnom izvedbom Suze za zagorske brege.

No, publika u Mariji Bistrici imala je prilike upoznati i drugu stranu Jimmyja. Baš tako se zove prigodna izložba, koja je postavljena u Općinskoj knjižnici i čitaonici Marija Bistrica. Riječ je o izložbi malih kućica, koje Jimmy iz hobija izrađuje od recikliranih materijala. Otvorenju je prisustvovao i načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički, koji je i pozdravio okupljene uz opasku da je rado slušao pjesme Jimmyja Stanića. Na gitari je nastupila Nika Kovačić, dok je moderatorica bila Stela Beljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba