Malonogometni Kup sv. Antuna u Novom Marofu

Zlato nakon ‘šesteraca’ pripalo je ekipi ‘Žeger i prijatelji’, igrač turnira Kristijan Mešnjak

Objavljeno: 21.06.2023. zagorjeinternational

U okviru obilježavanja Dana grada Novog Marofa i blagdana svetog Antuna Padovanskog održan je tradicionalni malonogometni turnir – “Kup sv. Antuna-Ožujsko kup Novi Marof 2023.”, kojeg su organizirali NK Novi Marof i MNK Novi Marof.  

Pobjednik turnira je ekipa ‘Žeger i prijatelji’ iz Podruta koji su u finalnoj utakmici došli do pobjede tek nakon izvođenja šesteraca, u kojem su pobijedili ekipu ŠD Grebengrad iz Madžareva. Nakon regularnog dijela rezultat je bio 2:2, a konačni rezultat bio je 5:4 za Žeger i prijatelje. Treće mjesto osvojila je ekipa Mar-grad iz Krča koji su pobijedili ekipu Art metali s 3:2.  

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Mešnjak iz pobjedničke ekipe ‘Žeger i prijatelji’, a za najboljeg vratara David Sabolek iz ŠD Grebengrad, koji se nažalost tijekom finalne utakmice ozlijedio i završio u bolnici tako da nije mogao braniti šesterce.

Novčane nagrade i pehare najboljim pojedincima i ekipama uručili su gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač te uime jednog od organizatora turnira predsjednik MNK Novi Marof Dragutin Đakmanec. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba