Nakon dvije godine, na 29. Skupštini promijenjeno vodstvo

Nova predsjednica LAG-a Zagorje-Sutla je Ksenija Krivec – Jurak, njen zamjenik je Marko Kos

Objavljeno: 21.06.2023. zagorjeinternational

Skupština LAG-a Zagorje-Sutla, 29. po redu, održana je u utorak u Termama Tuhelj te su na njoj donesene Odluke o odabiru predsjednice, njenog zamjenika, članova Upravnog odbora, Nadzornog odbora te likvidatora udruge. Svoju je posljednju sjednicu vodio dosadašnji predsjednik LAG-a, načelnik Desinića Zvonko Škreblin, a nova je predsjednica načelnica Zagorskih Sela, Ksenija Krivec – Jurak, dok je za njenog zamjenika imenovan načelnik Svetog Križa Začretja Marko Kos.  

Nazočnim članovima Skupštine prikazan je evaluacijski video LAG-a koji je pružio osvrt na provedene aktivnosti i projekte u periodu od 2017. do 2022. godine.

Bivši predsjednik LAG-a, Zvonko Škreblin, se na kraju zahvalio članovima Skupštine i Upravnog odbora te timu LAG-a Zagorje-Sutla na produktivnoj suradnji protekle dvije godine te izrazio zadovoljstvo ostvarenim. Svojoj je nasljednici poželio puno sreće u predsjedanju udrugom, a nova predsjednica se zahvalila na ukazanom povjerenju te isto tako izrazila nadu za nastavkom dobrog i produktivnog rada koji nam svima zajedno predstoji.

Nakon službenog dijela Skupštine, organiziran je prigodan domjenak u Dvorcu Mihanović.

– Tim LAG-a Zagorje-Sutla zahvaljuje gospodinu Škreblinu na sjajnoj suradnji, potpori i susretljivosti protekle dvije godine, kao i svim članovima Upravnog i Nadzornog odbora te Skupštine na aktivnom sudjelovanju u predmetnim tijelima LAG-a, a gospođi Krivec – Jurak i gospodinu Kosu čestitamo na izboru i želimo im puno uspjeha i produktivnog djelovanja na korist čitavog područja našeg LAG – poručili su u iz LAG-a Zagorje-Sutla.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba