U Općini Jalžabet održana manifestacija “Sport za sve“

Natjecalo se u tenisu, streličarstvu, visećoj kuglani i nogometu – evo tko su pobjednici

Objavljeno: 21.06.2023. zagorjeinternational

Proteklog vikenda u Općini Jalžabet na Sportskom centru održan je Općinski turnir “Sport za sve“. Turnir se održao u četiri kategorije: tenis (pojedinačno i u parovima), streličarstvo, viseća kuglana i nogomet.

Za tenis se prijavilo se ukupno 14 natjecatelja, a pobjednik turnira Jalžabet KUP 2023. je Mario Oršić. Drugo mjesto osvojio je Petar Tenčić, treće Mladen Tenčić, dok je četvrto pripalo Željku Petricu.
Pobjedu na turniru u kategoriji parova odnijeli su Petar i Mladen Tenčić, a drugo mjesto osvojili su Mario Oršić i Robert Horvatić.
U streličarstvu, u kojem se okušao i sam načelnik Solar, pobijedio je Stjepan Hruškar, drugo mjesto osvojio je Patrik Novosel, dok su treće i četvrto mjesto osvojili Davor Amanović i Rajko Solar.
Božo Glavica odnio je pobjedu u visećoj kuglani, drugi je bio Ivan Rihtarić, a treće mjesto osvojila je Dubravka Petric.
U nedjelju se održao prvi nogometni Memorijalni turnir “Nikola Vuković – Moca i Dario Vupora“, na koji se prijavilo sveukupno 12 ekipa. Zlatni pehar odnio je ‘Moca tim’, koji su vodili braća Ivan i Josip Vuković za koje je ovo bio posebno emotivan trenutak. Ekipa ‘Best friends’ iz Novakovca, vođena Mariom Oršićem osvojila je drugo mjesto.
‘Leteći medvjedići’, koje je vodio Robert Horvatić osvojili su treće mjesto, dok je četvrto pripalo Općinskoj ekipi pod vodstvom načelnika Rajka Solara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba