Padale su pogrdne riječi, a ‘radila’ je i metla

Dario (36) se napio s tetom na večeri, došao doma i htio nastaviti piti. Supruga Goga (32) mu nije dala…

Objavljeno: 15.06.2023. zagorjeinternational

U travnju ove godine se u Bjelovaru oko 3.10 ujutro u jednoj obiteljskoj kući odvijala prava drama. Naime, došlo je do svađe između supružnika Darija (36) i Goge (32), a prema nedavno izrečenoj presudi, Dario je optužen da se nasilnički ponašao prema supruzi vrijeđajući je pogrdnim riječima “Glupačo, kurvo, kurvaš se okolo”, piše Danica.hr.

Kod nje je to izazvalo osjećaj straha, ugroženosti, uznemirenosti i povredu dostojanstva.

Dario je uhićen, a pred sutkinjom se branio da ništa od toga nije istina. Kako je tvrdio, bio je s tetkom, očevom sestrom, na ručku u Zagrebu i kad se vratio u Bjelovar žena je bila ljubomorna te ga je napala pred djecom i zvala policiju.

– Popio sam bocu vina i bio sam pod utjecajem alkohola, ali supruga me je udarila metlom jer sve baca na mene. To je inače trajalo između pola sata i sat – rekao je Dario.

Goga je rekla da je Dario došao pijan kući i htio dalje nastaviti piti, a ona mu nije dala i govorila mu je neka ide spavati.

– On nije htio te se svađao, vikao mi je da sam kurva i glupača. Ja sam njega onda udarila metlom po rukama. Netko je od susjeda pozvao policiju jer sam ja vikala da ih pozovu – rekla je Goga.

Sutkinja je Darija kaznila s 420 eura, a kako je jedan dan proveo u policijskom pritvoru, od kazne mu se odbija 40 eura. No, mora platiti i 147 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se Dario može žaliti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba