Malo je pio, malo razbijao i tako u krug do dolaska policije

Toni (40) je napravio pravi raspašoj u ‘birtiji’ jer mu konobarica nije dala pivu 

Objavljeno: 25.05.2023. zagorjeinternational

U mjestu Generalski Stol je u siječnju ove godine, u jednom lokalu, došlo do incidenta. Naime, Toni (40) je oko 14.30 sati remetio javni red i mir tako što je pri koncentraciji alkohola od 2,05 promila od djelatnice ugostiteljskog objekta Barbare zatražio da ga usluži alkoholom, što je ona odbila jer je bio pod vidnim utjecajem alkohola, piše Danica.hr.

Kod Tonija je, kaže sutkinja, to izazvalo revolt uslijed čega je vikao pogrdne riječi konobarici Barbari – “Mater ti j***m, daj mi pivu”! Nakon toga je, da pokaže koliko je ljut, krenuo u akciju od koje nije odustajao sve dok nije došla policija.

Došao je do hladnjaka uz šank, uzeo punu bocu piva i razbio je o pod. Potom je uzeo drugu, otvorio je i popio. Nakon toga opet je učinio isto – jednu je bocu razbio o pod, a drugu bocu popio. Ukupno je na taj način razbio četiri boce, a četiri popio.

Policija ga je uhitila i odvela na triježnjenje.

Prekršajna sutkinja u Dugoj Resi ovih ga je dana osudila na novčanu kaznu od 100 eura i mora platiti 20 eura troškova prekršajnog postupka, no od kazne mu se odbija 80 eura jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru.

Presuda je nepravomoćna te se na nju mogu žaliti i Toni i karlovačka Policijska uprava.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba