Teško stradali 45-godišnjak, 21-godišnjak i 83-godišnjakinja

Policija objavila detalje teških nesreća na zagorskim prometnicama tijekom vikenda 

Objavljeno: 22.05.2023. zagorjeinternational

U subotu, 20. svibnja, oko 15 sati, došlo je do prometne nesreće u Poljanici Bistričkoj u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede. Vozač motocikla, 45-godišnjak, je upravljajući neregistriranim motociklom, pod utjecajem alkohola od 1,11 promila i bez zaštitne kacige, uslijed neprilagođene brzine u nizbrdici ulaskom u zavoj izgubio nadzor nad vozilom, pao s motociklom na kolnik te udario u osobno vozilo kojim je upravljao 72-godišnji hrvatski državljanin. Vozilom Hitne medicinske pomoći 45-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede, izvijestila je zagorska policija. 

Nadalje, u nedjelju, 21. svibnja oko 13.30 sati, u Maturovcu na DC 507, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 21-godišnjak zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, sletio osobnim vozilom s kolnika i udario u betonski dio mosta. Vozilom Hitne medicinske pomoći 21-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.

Isto tako, u nedjelju, oko 19 sati, u Malom Bukovcu je zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, 38-godišnjak sletio osobnim vozilom s kolnika i udario u zemljani kanal. Vozilom Hitne medicinske pomoći 85-godišnja putnica koja se nalazila u vozilu s 38-godišnjakom, prevezena je u Opću bolnicu Zabok, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba