ČESTITAMO: U probrano društvo doktora znanosti ušla i donedavna dogradonačelnica Zaboka Valentina Đurek

“Bez doktora znanosti i doktora umjetnosti ni sama znanost nema budućnost”

Objavljeno: 22.05.2023. zagorjeinternational

Na Fakultetu organizacije i informatike u doktoricu znanosti promovirana je donedavna dogradonačelnica Zaboka, a danas zaposlenica REGEA, dr. sc. Valentina Đurek, koja je 31. kolovoza 2022. godine obranila rad pod nazivom “Okvir za digitalnu zrelost visokih učilišta i instrument za procjenu digitalne zrelosti visokih učilišta“.

Svečana promocija doktora znanosti i doktora umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu prvi su put prošle subote održane u novom prostoru – u velikoj dvorani zgrade SEECEL-a, koju je Sveučilište dobilo na korištenje od Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, tijekom obnove vlastitih prostora od oštećenja nastalih u dvama potresima 2020.

– Samo oni koji su stigli do diplome doktora znanosti i doktora umjetnosti znaju da je taj put dug i nimalo jednostavan – rekao je rektor prof. dr. sc. Stjepan Lakušić te istaknuo zahtjevnost doktorskog studija kao najvišeg stupnja formalnog obrazovanja, koje se temelji na samostalnom istraživanju.

Čestitavši im, rektor je nove doktore znanosti i doktore umjetnosti uputio da u svojem budućem radu uvijek na umu imaju kako su njihova postignuća temelj napretka zajednice u kojoj djeluju, gospodarstva i društva u cjelini.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba