LOŠ PRODUŽENI VIKEND: Na zagorskim cestama čak devet prometnih nesreća

Teže stradali mopedist i motociklist, dvije nesreće izazvali pijani vozači

Objavljeno: 02.05.2023. AB

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Krapinsko – zagorske županije policija je zabilježila devet prometnih nesreća.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Bedekovčini zbog nekretanja vozilom uz desni rub, kolnika vozač mopeda zadobio je teške tjelesne ozljede. Isto tako, teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla u prometnoj nesreći do koje je došlo u Sopotu kraj Pregrade, a uzrok nesreće je neprilagođena brzina. U Zlatar Bistrici, u prometnoj nesreći do koje je došlo uslijed oduzimanja prednosti prolaska, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, a lakše je ozlijeđena i jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Pustodolu zbog nepropisne radnje vozilom.
Do pet nesreća s materijalnom štetom došlo je u Tuhlju, Zaboku i Svetom Križu Začretju, zbog nepropisne radnje vozilom, u Klokovcu zbog oduzimanja prednosti prolaska te u Novom Golubovcu zbog nekretanja vozilom uz desni rub kolnika.
U prometnim nesrećama u Klokovcu i Novom Golubovcu sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola – ovaj u Klokovcu ‘napuhao’ je 1,69 promila, a vozač u Novom Golubovcu 2,00.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba