Važna obavijest za Oroslavčane

U ponedjeljak kreće podjela spremnika za odvojeno sakupljanje plastike/metala

Objavljeno: 01.04.2023. zagorjeinternational

Iz Grada Oroslavja poslana je obavijest građanima da u ponedjeljak kreće podjela individualnog spremnika za odvojeno sakupljanje plastike/metala za Grad Oroslavje čime će se osigurati kontrola nad vlastitim otpadom, a očekuje se i povećanje količina odvojeno prikupljenih reciklabilnih frakcija uz povećanje kvalitete odvojenih vrsta otpada.

Svakom kućanstvu koje je korisnik javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada dodijelit će se, bez naknade, po jedan spremnik za odvojeno sakupljanje otpada plastike/metala (zelene boje s narančastim poklopcem) zapremnine 360 litara.

Ako korisnici nisu pronađeni na adresi obračunskog mjesta prilikom podjele, slobodni su se obratiti putem elektroničke pošte na [email protected], pozivom na broj telefona 049/284-175 te će im isti biti isporučeni na adresu objekta sukladno dogovoru.

Također, iz Grada su pojasnili i opće uvjete korištenja spremnika.

– Spremnik se daje na korištenje odnosno revers korisniku usluge bez naknade i vlasništvo je Grada. Korisnik usluge dužan je čuvati i održavati dodijeljeni spremnik te snosi troškove kupnje novog spremnika ako njemu dodijeljeni spremnik bude oštećen nemarom/namjerom ili ako bude otuđen. Ako je spremnik oštećen rukovanjem djelatnika koncesionara, koncesionar je o navedenom dužan sačiniti zapisnik i obavijestiti Grad – poručili su.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba