Buran vikend za zagorske policajce

Objavljeni detalji prometnih nesreća u Svetom Križu Začretju

Objavljeno: 20.03.2023. zagorjeinternational

Protekli vikend na području Krapinsko – zagorske županije policija je evidentirala osam prometnih nesreća, dvije krađe, četiri prekršaja protiv javnog reda i mira, dva prekršaja zakona o zaštiti od požara, jedan prekršaj iz zakona o suzbijanju zlouporabe droga i jedan iz zakona o šumama.

Policija je objavila detalje prometnih nesreća, a od ukupnog broja, njih sedam bilo je s materijalnom štetom. Te su se nesreće dogodile u Oroslavju zbog nepropisne vožnje u natrag, u Svetom Križu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Bračku zbog nepropisne radnje vozilom, u Krapini uslijed nepropisnog uključivanja u promet, u Mihovljanu uslijed nepropisnog pretjecanja, dok je u toj prometnoj nesreći u Mihovljanu vozač koji je skrivio nesreću upravljao vozilom s 1,74 promila alkohola u organizmu. Dvije prometne nesreće dogodile su se u Svetom Križu Začretju, jedna zbog ne kretanja vozilom što bliže desnom rubu kolnika i druga uslijed oduzimanja prednosti prolaska.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u mjestu Osredek Desinićki zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja možemo izdvojiti tri požara suhe trave i niskog raslinja, jedan manji požar na terasi obiteljske kuće u Malom Taboru i jedan požar krovišta gospodarskog objekta do kojeg je došlo u Komoru Začretskom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba