Održana izborna skupština Udruge žena Lobor

Štefica Korade nova je predsjednica, Jasna Levak izabrana za potpredsjednicu

Objavljeno: 15.03.2023. zagorjeinternational

Proteklog vikenda je održana izborna skupština Udruge žena Lobor na kojoj su izabrani Upravni i Nadzorni odbor, Sud časti, kao i predsjednica, tajnica i blagajnica te njihove zamjenice.

Osim članica Udruge, izbornoj skupštini nazočile su i ravnateljica Doma Lobor-grad Darinka Sviben, predsjednica Udruge ‘Sveta Ana’ Mateja Posarić te načelnica Lobora Ljubica Jembrih.

– Iako je naše društvo napredovalo, još uvijek postoje razlike, odnosno poslovi koji se dijele na muške i ženske te još uvijek postoji neravnopravnost spolova. Upravo zato, mi žene moramo stajati jedna uz drugu, biti jedna drugoj oslonac te zajedno nastojati ostvariti sve naše zacrtane ciljeve. Neki od ciljeva naše Udruge žena Lobor su razvijati kulturni rad, raditi na uređenju mjesta, ali i poticati na samozapošljavanje. Zajednički, kao što smo već dosad pokazale, sve to možemo i ostvariti – poručila je Jembrih.

Na izbornoj skupštini odlučeno je da će Štefica Korade obnašati dužnost predsjednice, Jasna Levak potpredsjednice, Mila Korade izabrana je za tajnicu, a Blaženka Jajtić za blagajnicu i likvidatora Udruge.

U Upravni odbor izabrane su Darinka Ivanuš, Biserka Sambolek, Blaženka Sambol, Jasna Levak, Anica Korade, Ljiljanka Mikac, dok Nadzorni odbor čine Ana Lenartić, Katarina Korade i Ivana Kus. U Sud časti su izabrane Silvija Adanić, Ana Jajić i Ljubica Vuđan.

Na kraju je predsjednica Udruge Štefica Korade zahvalila svim članicama na ukazanom povjerenju te najavila nove projekte i aktivnosti. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba