Ponovno sjajni rezultati bowlingaša iz Oroslavja

ČESTITKE: Danijela Funda i Roko Knezić prvaci Hrvatske za mješovite parove

Objavljeno: 13.03.2023. zagorjeinternational

Proteklog vikenda je na kuglani u Zaprešiću održano Prvenstvo Hrvatske za mješovite parove u bowlingu na kojem je nastupilo 18 mješovitih parova iz šest klubova, a nakon odigranih pet igara kvalifikacija, u polufinale su se plasirali kao prvoplasirani ‘Nomad 4’, Danijela Funda i Roko Knezić sa srušenih 2060 čunjeva. 

Drugoplasirani ‘TNT 2’ Martina Cikojević i Nikola Zorić srušili su 1977 čunjeva. Treći nakon kvalifikacija bila su ‘Nomad 5’, Anica Buhin i Sven Fekeža koji su srušili 1927 čunjeva. Kao četvrti u polufinale su se plasirali ‘Nomad 2’, Ana Živić i Vedran Vedriš srušivši 1822 čunja.

Polufinale se igralo kup sustavom 1 – 4 i 2 – 3 na jednu dobivenu igru.

Funda i Knezić su pobijedili u polufinalu Živić i Vedriša, dok su Buhin i Fekeža bili bolji od Cikojević i Zorića.

U finalu su se tako sastala dva mješovita para iz BK Nomada iz Zagreba, a pobijedio je par ’Nomad 4’, Danijela Funda i Roko Knezić.

Roko Knezić iz Oroslavja, nakon godinu dana provedenih u BK Zagreb, ove godine ponovno nastupa za BK Nomad iz Zagreba te ponovno ostvaruje izvrsne rezultate. Nakon četiri odigrana kola Hrvatske bowling lige, Knezić je trenutno vodeći igrač Lige s najboljim prosjekom rezultata (233,69).

Od 1. do 10. travnja, Knezić će nastupati na Europskom juniorskom prvenstvu u Beču kao član Hrvatske juniorske bowling reprezentacije. Uz Roka, u Beču će od juniora nastupiti još i Vivian Banjac, Lana Dobrenić, Vedran Barunčić, Marko Kovačević i Ian Jambrović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba