Slijedi 4. Otvoreno prvenstvo Hrvatskog zagorja

SKIJAŠI I BOARDERI, PAŽNJA! Ove subote, svi na sljemenski ‘Zeleni spust’ 

Objavljeno: 02.03.2023. VH

U organizaciji SKI kluba ‘Stars’ i HULJS SKI-ja, a pod okriljem Skijaškog saveza Krapinsko – zagorske županije, ove subote, 4. ožujka, na sljemenskom ‘Zelenom spustu’ će se održati 4. Otvoreno prvenstvo Hrvatskog zagorja koje će ujedno biti 3. utrka Kupa Hrvatske u skijanju i snowboardu koji se boduje za ukupni poredak.

Utrka će imati dvije vožnje u disciplini veleslalom, a u drugu vožnju će se plasirati svi oni koji uspješno završe prvu vožnju. Što se kategorija tiče, mislilo se baš na svakoga, pa će se tako natjecatelji moći takmičiti u kategorijama ‘baby sprint’ (2016. godište i mlađi), ‘juniori i juniorke’ (2003. godište i mlađi), ‘seniorki i seniorke’ (rekreativci), ‘veterani’ (rekreativci 40+), ‘mastersi žene i muškarci’ (učitelji skijanja i bivši natjecatelji) te u kategoriji ‘snowboard’. 

Program u subotu počinje u 8.45 sati kada je na vrhu ‘Zelenog spusta’ predviđeno preuzimanje startnih brojeva. Zatim u 9.30 slijedi ogled prve vožnje, a sam start prve vožnje najavljen je za 10 sati. U 11.15 sati slijedi ogled druge vožnje koja će službeno započeti 11.45 sati. 

Za 13 sati je planirano proglašenje pobjednika, a potom i prigodna zabava u ciljnoj ravnini. 

Prijave za utrku moguće su OVDJE, kotizacija iznosi 10 eura, a sav prihod od utrke ide u humanitarne svrhe, poručuju organizatori. Također, nakon utrke u večernjim satima slijedi party, ‘Noć zagorskog skijanja’ u Caffe baru Roses u Oroslavju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba