GNJUSAN ZLOČIN: Raskomadala svojeg ljubavnika, a potom seksualno zlostavljala njegovo beživotno tijelo

VIDEO: Žena u sudnici fizički nasrnula na svojeg odvjetnika, sve zabilježile kamere

Objavljeno: 15.02.2023. zagorjeinternational

Amerikanka Taylor Schabusiness (25) svojem je ljubavniku odrubila glavu i odrezala penis, a nakon toga je seksualno zlostavljala njegovo beživotno tijelo. 

25-godišnjakinja je optužena za ubojstvo prvog stupnja, sakaćenje mrtvog tijela i seksualni napad, a sada se pojavila snimka iz sudnice na kojoj je vidljivo kako Schabusiness fizički napada svojeg odvjetnika. 

Razlog sukoba je to što se nije pojavio svjedok obrane koji je trebao svjedočiti o mentalnom stanju optuženice, piše Index.hr.

Schabusiness je policiji priznala oralni seks i korištenje seksualne igračke na žrtvi nakon njegove smrti. No izjasnila se nevinom zbog duševne bolesti. Njen odvjetnik je jučer trebao predstaviti iskaz vještaka, ali je umjesto toga rekao sucu da on još nije dovršio izvješće. Sudac je tada pristao odgoditi suđenje s 6. ožujka na 15. svibnja, ali tada je Schabusiness napala advokata, a sve je zabilježeno na kamerama.

YouTube/ABC 7 Chicago

Odvjetnik je potom zatražio da ga se ukloni s dužnosti odvjetnika optužene.

25-godišnjakinja je uhićena prošle godine, nakon što je majka njenog ljubavnika pronašla njegovu odsječenu glavu u kanti u podrumu. Kada ju je policija upitala što se dogodilo te noći, prvo je odgovorila da je u nekom trenutku izgubila svijest i da ne zna detalje, no tijekom ispitivanja je izlanula neke podatke o ubojstvu i zatim priznala što je napravila. 

Rekla je da je većina dijelova tijela u podrumu, ali da u njezinom kombiju “treba biti stopalo ili noga”. Objasnila je kako je izgubila razum dok je gušila ljubavnika, da je u tome uživala i da ga je stezala sve jače.

Također, izjavila je da je sisala žrtvin penis, stavila dildo žrtvi u usta, a zatim u njegov anus, stoji u optužnici. Penis je pronađen u kanti zajedno s glavom, dok su ostali dijelovi tijela nađeni u raznim vrećicama u podrumu. Policija je gornji dio torza našla u jednoj torbi, zajedno s nožem za rezanje. Noge i još neki dijelovi tijela pronađeni su na vrhu košare za rublje koja se nalazila na stražnjem sjedalu kombija optužene

Inače, Schabusiness je udana žena, a nedavno je rodila i sina Matea.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba