'Kakav vlasnik, takav pas', kažu

WOW! Domaći modni brend kreirao sjajne modne komade za pse i njihove vlasnike

Objavljeno: 02.02.2023. zagorjeinternational

Vodeći se dobrom starom poslovicom ‘ne postoji loše vrijeme, već samo neprikladna odjeća’, dizajnerica Ana Maria Ricov na tržište je pod markom ‘Shibesu’ izbacila kolekciju ‘matching’ kabanica za ljude i njihove krznene ljubimce. Ove sezone ‘Shibesu’ je otišao korak dalje te je, u želji da boravak u prirodi učini ugodnijim i praktičnijim, ali i šarmantnijim, čak i kada vremenske prilike postanu neprilike, Ricov kreirala vodonepropusne jakne koje štite kućne ljubimce i njihove vlasnike od kiše i vjetra.

  

Osim što će ih objeručke dočekati zimogrozni vlasnici, tople jakne posebno će odgovarati malenim i kratkodlakim pasminama, ali i svim onim psima koji zime provode u grijanim prostorijama zbog čega ne uspijevaju dobiti dovoljno toplu dlaku koja bi ih štitila od hladnih zimskih uvjeta i niskih temperatura. Osim toplo podstavljenih jakni, Ricov je u svoju novu ‘Shibesu’ kolekciju dodala i posebno dizajniranu torbu s toplom podstavom koja može poslužiti kao nosač, ali i grijač za pse malih pasmina koji su posebno osjetljivi na hladnoću kao što su pomeranci, mali hrtovi, jazavčari, bišoni, a koja će duži boravak na otvorenom učiniti ugodnijim i praktičnijim  – piše Index

– Imam snažnu želju da proizvodi budu vječni, kako dizajnom tako i kvalitetom. ‘Shibesu’ ne prati trend, već ima fokus na bezvremenskom i trajnom dizajnu koji donosi pozitivnu energiju pri svakom nošenju – izjavila je Ana Maria Ricov za Index povodom izlaska nove kolekcije. 

No, osim dizajna i kvalitete, ‘Shibesu’ posebnu pažnju vodi o održivosti te da svojim djelovanjem ne ostavlja trag u okolišu, imajući na umu ‘zero waste’ principe. Svaki komadić tkanine nastoji se iskoristiti, u proizvodnji se rabe tkanine od recikliranih materijala, a u tisku se koriste ekološki prihvatljive i biorazgradive boje na bazi vode. 

Cijena zimski jakni za ljude kreće se od 310 € (2335.70 kn), a za pse od 50 € (376.73 kn), cijena torbi za nošenje pasa kreće se od 50 € (376.73 kn). Svi modeli dostupni su na webshopu, a mogu se doći isprobati i kupiti u Shibesu showroomu u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba