Dovršena vrtna sjenica koja će služiti kao vanjska učionica u PŠ Selnica

“Lijepo je biti dijelom ovakvog zajedništva – hvala svima koji su naš san pretvorili u stvarnost”

Objavljeno: 06.01.2023. admin

U Područnoj školi Selnica, koja spada pod OŠ Marija Bistrica, je u velikoj želji da učenicima omoguće predivno mjesto za nastavu na otvorenom te mjesto okupljanja i odmora, izgrađena sjenica, piše Radio Marija Bistrica.
Kako kaže ravnatelj škole Dominik Karajić u suradnji s roditeljima iz Selnice i DVD-om Selnica izgrađena je temeljna ploča.

– Hvala ‘Tupek graditeljstvu’ na profesionalnoj i kvalitetnoj izradi naše vrtne sjenice, pedagoginji, učenicima i učiteljicama na ideji i prijavi na projekt Participativni dječji proračun te Osnivaču koji je odobrio i dodijelio sredstva dio sredstva – rekao je ravnatelj Karajić i dodatno zahvalio mještanima koji su svojim donacijama zatvorili financijsku priču. Mještani i roditelji pak zahvaljuju upravo ravnatelju koji svojom upornošću nije dao da se odustane od ovog projekta.

– Nadamo se kako ćemo dobrom suradnjom koju imamo s roditeljima, uspjeti i opremiti sjenicu klupama, kako bi se mogla održavati nastava na otvorenom. Lijepo je biti dijelom jednog ovakvog zajedništva. Hvala svima koji su naš san pretvorili u stvarnost – zaključio je Karajić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba