Na svijet stigao danas, čestitke roditeljima

Prvi Međimurac rođen u 2023. godini je maleni Niko Radmanić, čestitke obitelji uputili župan Posavec, čakovečka gradonačelnica Cividini i ravnatelj Županijske bolnice Šegović 

Objavljeno: 02.01.2023. zagorjeinternational

Prva beba u Međimurskoj županiji rođena je danas, 2. siječnja, a radi se o dječaku Niki Radmaniću koji je na svijet stigao nešto iza 8 sati, točnije u 8.09 sati u Županijskoj bolnici Čakovec. Mali Niko je drugo dijete u obitelji Vedrane i Nikole Radmanića iz Donje Dubrave koji već imaju kći Loru.

Dječačić je rođen s 2980 grama i 49 centimetara, a da je porod prošao u najboljem redu, potvrdio je i dežurni liječnik Marko Škoda, koji je s primaljama Lanom Ružić i Jelenom Zadravec nadzirao dječakovu majku tijekom poroda.

Čestitke roditeljima uputili su i međimurski župan Matija Posavec, gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini i ravnatelj Županijske bolnice Čakovec Igor Šegović.

– Novorođenčetu želim sretno odrastanje uz obilje zdravlja, a roditeljima pregršt radosti uz njihovog sina i kćerku koja mamu i brata čeka kod kuće. Sve najbolje u novoj godini želim i dežurnom zdravstvenom timu te svim njihovim kolegama koji u ovoj djelatnosti naše Županijske bolnice svakodnevno stručno i požrtvovno dočekuju novi život i prema svakoj majci se – u tom najvažnijem trenutku – odnose s poštovanjem, uz brižnu i profesionalnu podršku – poručio je župan Posavec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba