“DOČEK U PODNE“: Okupljeno mnoštvo iz svih dijelova RH na marijabistričkom trgu ispratilo staru i dočekalo novu, najsretnija bila Petra Ščapec (25) iz Bedekovčine

“Presretna sam i još uvijek u šoku, sva se tresem – ni sama ne znam kuda ću se sve voziti, pod dojmom sam”

Objavljeno: 31.12.2022. Valentina Cigula

Dok se svi naveliko pripremaju za ulazak u novu 2023. godinu, Marijabistričanci i Marijabistričanke, te svi koji su iz svih dijelova Hrvatske, danas pristigli u Mariju Bistricu, novu su već dočekali na tradicionalnom dalekopoznatom “Dočeku u podne”.

Okupljeno mnoštvo izvodeći svoje najveće hitove, ali i hitove drugih izvođača, rasplesali i raspjevali su popularni Kavaliri i Eliksir bend, a točno u podne na oduševljenje svih, uslijedio je raskošan vatromet koji je potrajao nekoliko minuta.

Deveti je to po redu doček u podne ,a nakon što se prošle godine održao pod strogim epidemiološkim mjerama, ove godine vratio je stari sjaj u pravom smislu riječi. Zadovoljan okupljenim mnoštvom na Trgu pape Ivana Pavla II. načelnik Josip Milički kazao je da se okupilo preko 10.000 ljudi, najavivši za iduću godinu kada će se održati jubilarni deseti doček, još veće ‘ludilo’.

-Vrijeme je lijepo. Imali smo božićnu tombolu, sretna dobitnica će se iz dočeka u podne kući odvesti Hyundai Bayonom. Ljudi su veseli, bendovi su odlični, a atmosfera predobra – poručio je načelnik Milički.

Sretna dobitnica glavne ovogodišnje nagrade Hyundai Bayon je Petra Ščapec (25) iz Bedekovčine koja, iako je kupila tri tombole, osvajanje automobila nije očekivala.

-Presretna sam i još uvijek sam u šoku, sva se tresem. Vozačku imam već četiri godine, ni sama ne znam kuda ću se sve voziti jer sam još uvijek pod dojmom. Ne mogu vjerovati, kada su pročitali moj broj, moja reakcija je bila “stvarno“ – kazala je uzbuđena Petra.

Dobitnike mnogobrojnih vrijednih nagrada izvlačila su djeca, koja su se nestrpljivo penjala jedno za drugim na pozornicu. Novoj vlasnici automobila, ključeve je predao predstavnik glavnog sponzora tombole Hyundai Štagar Miroslav Štagar, a izvlačenje je nadgledala javna bilježnica Marija Cividini.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba