Ne propustite priliku i prijavite se do 6. siječnja - evo kako  

Staklarna Rogaška u potrazi je za novim djelatnicima, a kandidatima se nude i brojne mogućnosti za stjecanje novih znanja 

Objavljeno: 29.12.2022. zagorjeinternational

Staklarna Rogaška u potrazi je za novim djelatnicima, a ako vam se posao preko granice, a opet nadomak doma čini privlačnim, nastavite čitati jer ovo je idealna prilika za vas!

Traže se radnici u proizvodnji sa mogućnošću obuke staklopuhača,  zatim strojari, staklobrusači, te radnici u proizvodnji i skladištari. 

Na radnom mjestu strojara očekuje vas upravljanje i servisiranje strojeva, mijenjanje modela i alata, pogonsko održavanje strojeva, modela i alata, provjera sukladnosti proizvoda s dokumentacijom, suradnja u remontima, zamjenama i ugradnjama hardvera, vođenje evidencije, izvođenje manipulacija i unutarnji transport, uređenje i održavanje radnog okoliša te obavljanje drugih poslova iz okvira stručne nadležnosti.

Buduće staklobrusače bit će zaduženi za pripremu i podešavanje strojeva, alata i abraziva, brušenje i obradu stakla, provjera sukladnosti proizvoda s dokumentacijom, izvođenje manipulacija i unutarnji transport, vođenje evidencije, uređenje i održavanje radnog okoliša i druge poslove iz okvira stručne nadležnosti.

Što se tiče rada u proizvodnji, buduće djelatnike očekuje obavljanje jednostavnih proizvodnih poslova, izvođenje jednostavnih postavki strojeva i njihovo servisiranje, izvođenje manipulacija i unutarnji transport, vođenje evidencije, uređenje i održavanje radnog okoliša… oni koji se pak prijave za posao skladištara bit će zaduženi za zaprimanje, skladištenje i izdavanje robe, ali će ujedno i brinuti o pravilnom evidentiranju.   

Svi zainteresirani za bilo koju otvorenu poziciju mogu se prijaviti već danas isključivo putem OVOG linka, a prijave su otvorene do 6. siječnja. Zato požurite sa prijavom!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba