NE PROPUSTITE PRILIKU! Rok prijave je do 6. prosinca, iskustvo nije uvjet

Staklarna Rogaška prima nove djelatnike – evo detalja

Objavljeno: 30.11.2022. zagorjeinternational

Staklarna Rogaška ponovno je u potrazi na novim djelatnicima, a ako vam se posao preko granice, a opet nadomak doma čini privlačnim nastavite čitati jer ovo je prilika za vas!

Uz probni rad od tri mjeseca, na radnom mjestu kontrolora kakvoće, imate prilike dobiti posao uz radni odnos na neodređeno vrijeme. U sklopu radnog mjesta dobit ćete priliku za razvoj i rast u dinamičnom, motiviranom i visoko profesionalnom timu, a vaša će zadaća biti vizualna i mjerna kontrola prikladnosti staklenih proizvoda, određivanje statusa proizvoda, izvođenje manipulacija i unutarnji transport, vođenje evidencije, uređenje i održavanje radnog okoliša i obavljanje i drugih poslova iz okvira stručne nadležnosti.

Čak 27 djelatnika traži se u proizvodnji Staklarne Rogaške. Što vas čeka? Obavljanje jednostavnih proizvodnih poslova, izvođenje jednostavnih postavki strojeva i njihovo servisiranje, izvođenje manipulacija i unutarnji transport, vođenje evidencije, uređenje i održavanje radnog okoliša…

Otvorena su i četiri radna mjesta za strojara čiji je posao upravljanje i servisiranje strojeva, mijenjanje modela i alata, pogonsko održavanje strojeva, modela i alata, provjera sukladnosti proizvoda s dokumentacijom, suradnja u remontima, zamjenama i ugradnjama hardvera, vođenje evidencije, izvođenje manipulacija i unutarnji transport, uređenje i održavanje radnog okoliša te obavljanje drugih poslova iz okvira stručne nadležnosti.

Staklarna Rogaška u potrazi je i za pet staklobrusača koji će biti zaduženi za pripremu i podešavanje strojeva, alata i abraziva, brušenje i obradu stakla, provjera sukladnosti proizvoda s dokumentacijom, izvođenje manipulacija i unutarnji transport, vođenje evidencije, uređenje i održavanje radnog okoliša i druge poslove iz okvira stručne nadležnosti.

Dva djelatnika traže se i na mjestu skladišno- transportnog radnika koji će obavljati skladišne manipulacije i interni transport, vođenje evidencije, uređenje i održavanje radnog okoliša…

Jedan djelatnik traži se i na mjestu skladištara čiji će zadatak biti zaprimati, skladištiti i izdavati robu, ali i brinuti o pravilnom evidentiranju. Također, Staklarna traži i jednog razvojnog tehnologa koji će brinuti o razvoju i implementaciji novih i optimizaciji postojećih tehnologija i tehnoloških procesa u području optimizacije hardvera i programiranja.

Traži se i jedan suradnik u prodaji koji će biti odgovorni za razvoj i održavanje izvrsnih poslovnih odnosa s postojećim kupcima i stjecanje novih poslovnih partnera.

Nemojte se ustručavati prijaviti ukoliko nemate iskustva na navedenim radnim mjestima jer Staklarna Rogaška daje priliku svima koji su voljni naučiti.

Ova tvrtka posluje u Rogaškoj Slatini i u Kozju, a prijaviti se možete isključivo OVDJE.

Pridružite se timu Staklarne Rogaške, iskoristite ovu izvanrednu priliku, utječite na svakodnevni život ljudi i razvijajte tvrtku – svaki dan!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba