Martinje ceremonija pod palicom meštra Adama Končića, dva tamburaška sastava i meni koji 'baca s nogu'

HELOU VINE, GUDBAJ MOŠT: Sprema se “pakleno” dobar vikend u Punktu, rezervirajte na vrijeme!

Objavljeno: 03.11.2022. zagorjeinternational

˝Helou vine, gudbaj mošt˝ već je poznata uzrečica našeg podneblja koja označava prelazak mošta u finu vinsku kapljicu. Tom smo datumu sve bliže pa se nadamo da ste se oporavili od ranijih izlazaka jer se u Punktu slijedećeg vikenda sprema odličan gastro-zabavni program. Jedino što vam možemo savjetovati odmah na početku je da svoj stol rezervirate na vrijeme jer ova senzacija nije za propustiti!

Što vas očekuje?

U petak, 11. studenog u Punkt dolazi najpoznatiji meštar ceremonijala povodom Martinja, Adam Končić u društvu TS-a Savski valovi. Slavit će se vino, a imate prilike uživati i u ukusnom tradicionalnom meniju koji se sastoji od aperitiva dobrodošlice, hladnog predjela, glavnog jela i deserta. Za dobrodošlicu moći ćete odabrati ‘nešto kratko’ iz širokog asortimana domaćih likera, a uz njih tu je nezaobilazna jesenska slastica – pečeni kesteni. Kako biste se pripremili za glavno jelo osoblje će vas razmaziti i servirati vam bruskete sa zasekom i bučinim košticama, ali i bruskete s kravljim sirom i šunkom. Zatim će pred vas stići tradicijski okusi – raca s mlincima, buncek, dinstano kiselo zelje i restani krumpir uz kupus i grah salatu s bučinom kapljom. Desert? Neizostavni štrukli od sira i deci finog mošta.

Sve navedeno možete dobiti za cijenu od 250 kuna, odnosno 33,18 eura, a svoje mjesto rezervirajte na 099 396 6770.

Ponudi nije kraj

Dan nakon, 12. studenog, u Punk dolazi TS Milenij koji je nekada ‘rasturao’ po Zagorju i nakon dugo vremena vraća se baš u Mokrice. Punkt beer house časti vas besplatnim upadom, a preporučuju vam da zbog velikog interesa rezervirate svoj stol putem društvenih mreža Punkta.

Javite prijateljima, sestri, bratu, familiji, široj rodbini, skupite ekipu, doživite jedinstveno Martinje vu Punktu u petak, a subotu si obogatite uz tamburaške zvuke i zagarantirano dobru atmosferu! Nema sumnje – ”pakleno” dobar vikend je pred nama!


Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba