OBITELJSKO NASILJE NAŽALOST NE POZNAJE GRANICE

PREGROZNA SNIMKA: Otac prebio kćer na teniskom terenu, cipelario je na podu

Objavljeno: 02.11.2022. zagorjeinternational

Obiteljsko nasilje nažalost ne poznaje granice. Strašna snimka iz Beograda proširila se društvenim mrežama, a javnost je zgrožena snimkom na kojoj otac, tko zna čime potaknut, prebija vlastitu kći na jednom teniskom terenu, prenose Sportske novosti.
Video pokazuje brutalno nasilje nad mladom djevojkom, a ne može se prosuditi radi li se o događaju nakon treninga ili meča, no ponašanje muškarca je za svaku osudu. Prvo je nogom udario svoju kći u trbuh, a onda je uz urlike uslijedilo i nekoliko udaraca dlanom u glavu, u punom zamahu. Nesretna tenisačica potom je sjela na klupu, ali muškarac se nastavio iživljavati – povukao je djevojku za kosu, bacio na pod i nastavio je udarati nogama dok je ležala na tlu.


Prema informacijama dijela medija iz Srbije, navodni povod za ovaj čin je očevo mišljenje da se njegova kćerka nije dovoljno trudila, a javno tužiteljstvo u Beogradu priopćilo je kako je utvrđen identitet oca te da je riječ o kineskim državljanima koji privremeno borave u Srbiji.

– Imajući u vidu da otac, za kojeg postoji osnovana sumnja da je izvršio kazneno djelo ‘Nasilje u obitelji‘, nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamjenika raspisana je potraga. Kada i ako bude pronađen, tužiteljstvo će odmah poduzeti nužne mjere u cilju daljeg procesuiranja, a o čemu će javnost biti obaviještena – navedeno je u priopćenju tužiteljstva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba