˝Ne znam zašto se ovo desilo, u to vrijeme sam intenzivno konzumirao marihuanu, inače imam djecu...˝

MUČNI DETALJI STRAVE: Slaven (33) zlostavljao 13-godišnju djevojčicu na ulazu u zgradu

Objavljeno: 02.11.2022. zagorjeinternational

Ovih je dana podignuta optužnica protiv 33-godišnjaka kojeg se tereti da je ove godine potkraj svibnja, nešto prije 17 sati, na ulazu u zgradu u zagrebačkom Trnskom spolno uznemiravao 13-godišnju djevojčicu, piše Danica

– U cilju zadovoljenja spolnog nagona, znajući da dijete nema navršenih 15 godina, prilikom prolaska pokraj djevojčice istu je desnom rukom uhvatio i stisnuo za stražnjicu, a kad se krenula penjati stepenicama, zatrčao se i rukama je uhvatio s leđa. Nakon toga ju je preko odjeće dirao u predjelu spolovila, stražnjice, bedara i trbuha, uslijed čega je djevojčica počela vikati da ju pusti, pa se trčeći udaljio u nepoznato – stoji u tekstu optužnice. 

Slavena (33) se, kako piše Danica, tereti da je počinio kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta – spolnom zlouporabom djeteta mlađeg od 15 godina. Na prvom ispitivanju počinitelj, inače iz Slavonije, branio se šutnjom. No na njegov zahtjev obavljeno je i drugo ispitivanje, na kojem je u cijelosti priznao počinjenje kaznenog djela.

– Ne znam zašto se ovo desilo, u to vrijeme sam intenzivno konzumirao marihuanu, a nakon tog događaja sam prestao. Sada mi je jako žao, obećavam da takvo više ništa ne bih učinio. Inače imam djecu, dvije djevojčice – rekao je 33-godišnjak pred sucem istrage, prenosi Danica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba