Ulaznice su u prodaji, požurite po svoje

Vrhunska predstava francuskog komediografa Georgesa Feydeaua, ”Buba u uhu“, 5. studenoga stiže u krapinsku Festivalsku dvoranu 

Objavljeno: 30.10.2022. zagorjeinternational

Slavna farsa francuskog komediografa Georgesa Feydeaua, ”Buba u uhu“, premijerno je izvedena u subotu 15. listopada na Velikoj sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, a u subotu 5. studenoga će u predstavi moći uživati i krapinska publika jer ”Buba u uhu“ stiže Festivalsku dvoranu Krapina. 

Radnja prikazuje kako Raymonde Chandebise postaje uvjerena kako njen suprug Victor Emanuel ne može vršiti bračne dužnosti zbog nevjere te to nastoji provjeriti tako što mu podmetne lažno ljubavno pismo nepoznate žene, što izaziva niz kaotičnih nesporazuma. Predstavnici visokog društva i njihova posluga svoj opsceni život vode u hotelu “Kod vragolaste mace“, a u nezamislivim situacijama, napetost se pojačava do samog kraja te nastaje urnebesna zbrka u kojoj padaju maske, a sve zbog – “bube u uhu“. 

U predstavi glumi 14 glumaca varaždinskog ansambla, a uz nacionalnog prvaka HNK u Varaždinu Ljubomira Kerekeša, u predstavi igraju i Helena Minić Matanić, Karlo Mrkša, Marko Cindrić, Robert Plemić, Zdenko Brlek, Filip Eldan, Nikša Eldan, Darko Plovanić, Gordana Slivka, Elizabeta Brodić, Hana Hegedušić te nove snage ansambla, Dea Presečki i Marinko Leš. Predstavu režira nagrađivana redateljica Snežana Trišić.

Ulaznice su u prodaji i možete ih pronaći ovdje, ali i na blagajni Festivalske dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati. Predstava počinje u 19 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba