Susjedi užasnuti, policija traži krvavi nož

STRAVA U VUKOVARU: Pijan i nadrogiran nožem izbo ženu (38) dok su njena maloljetna djeca bila u kući?

Objavljeno: 30.10.2022. zagorjeinternational

U subotu je u vukovarskoj Čakovečkoj ulici, u kući ubijena žena (38) nakon što joj je u kuću upao muškarac i nekoliko ju je puta izbo nožem te se potom dao u bijeg, piše 24sata.

Teško ozlijeđena žena hitno je prebačena u vukovarsku bolnicu, no tamo je podlegla ozljedama.

Neslužbeno se doznaje da ju je muškarac napao dok su u kući bila njena malodobna djeca koja su čula zapomaganje teško ozlijeđene majke. Zapomaganje su čule i neke susjede, no cijeli je Vukovar sinoć bio prekriven gustom maglom, pa nitko nije vidio napadača. Ipak, policija ga je ubrzo pronašla.

Radi se o Vukovarcu (45) koji je u trenutku uhićenja, prema nekim informacijama, imao 1,8 promila alkohola u krvi te je bio pod utjecajem droga. Navodno se radi o bivšem partneru ubijene s kojim je bila nakon rastave. 

– Bila sam u dvorištu zatvoriti kapije kad sam čula neke glasove iz njene kuće, neko zapomaganje, to me je uznemirilo i nisam znala što bih. Kasnije je sve utihnulo pa sam mislila da je sve u redu, ali kasnije sam vidjela policiju – rekla je jedna susjeda, piše 24sata.

Drugi su susjedi potvrdili da je ubijena u kući živjela s djecom, da je rastavljena dvije godine, ali i da je s bivšim suprugom bila u dobrim odnosima. 

Policija je cijelo prijepodne hodala naseljem ne bi li pronašla krvavi nož kojega je osumnjičenik navodno odbacio negdje u grmlje nakon što je izašao iz kuće. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba