Policija traga za napadačima

Dvojica mladića napala starijeg čovjeka: Tukli ga šakama u glavu, opljačkali i bejzbol palicom razbili auto

Objavljeno: 29.10.2022. zagorjeinternational

U subotu, oko 4 sata ujutro, u Ulici Marijane Radev u zagrebačkom kvartu Prečko dvojica mladića fizički su napala starijeg čovjeka, opljačkala ga te mu bejzbolskom palicom uništili automobil, piše Večernji list.

Muškarac je zadobio tjelesne ozljede te je hospitaliziran. Policija je na lice mjesta stigla oko 4 sata i 20 minuta, a kada su dvojica nasilnika su pobjegla kada su vidjela rotacijsko svjetlo. Kako neslužbeno doznaje Večernji list do sukoba je došlo zbog parkirnog mjesta.

-Vidno agresivni, a možda i pijani i drogirani mladići počeli su urlati na čovjeka. Došlo je do verbalne prepirke, a nakon čega su izašli iz vozila i bejzbol palicom mu razbili stakla i tukli ga šakama u glavu. Čovjek je nepomično ostao ležati krvave glave, a oni su i dalje bili agresivni. Napadnuti muškarac jedva je ustao i pokušao pomaknuti automobil, u polusvijesti je udario u nekoliko drugih vozila i dobacio mladićima da idu doma, a nakon toga su ga opet odlučili napasti šakama i palicom – rekla je za Večernji list svjedokinja napada.

Napadači iz sivog automobila ostavili su vozilo otključano, a na njemu ima tragova krvi i ostalog dokaznog materijala. Trenutno su u bijegu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba