Zamaskirana skupina brutalno pretukla dječaka (15)

OTAC: ˝Ležao je tamo u lokvi krvi dok su ga mlatili˝ RAVNATELJ: ˝Ne znam jesu li to naši učenici˝

Objavljeno: 10.10.2022. zagorjeinternational

Završetak školskog tjedna i početak vikenda, sami ulaz u školu u Dugom selu. Dječak (15) sjedio je s prijateljicom, a onda im je iz čista mira prišla maskirana skupina i pretukla dječaka.

Cijelu je priču za 24 sata ispričao njegov otac, a sve je počelo kada je skupina djevojčicu pitala je li krštena, zatim njega navija li za Dinamo, a onda su ih okružili. S bandanama preko lica, u tamnim hudicama i trenirkama, njegov sin, tvrdi, nije mogao prepoznati tko mu govori.

– Moje dijete je moglo sinoć postati novi Luka Ritz – rekao je otac.

– Rekao je samo da ne prati nogomet, a onda je uslijedilo pitanje, nakon kojeg je mogao naslutiti što će se dogoditi u sljedećem trenutku – prepričao je.

– Ako nam ne daš cigaretu, dobit ćeš batine – rekli su mu.

Odgovorio im je da ne puši, a onda su ga krenuli udarati. Srušili su ga na pod i nastavili cipelariti.

– On ima samo 15 godina. Tukli su ga nemilice. Ja sam ga učio, ako se bilo što dogodi, odmah nazovi i mene i policiju i stavi na zvučnik, ali nije stigao, jer mu je jedan od huligana htio otrgnuti mobitel iz ruke. Prvo je dobio šaku u glavu, odletjele su mu naočale. Ležao je tamo u lokvi krvi dok su ga mlatili – rekao je otac.

Ravnatelj škole kazao je kako je incidenata u školi bilo i prije, ali da su postupili u skladu s pravilima.

– Ranije smo kontaktirali s policijom i Centrom za slične slučajeve, ali ovo je prvi ovakav slučaj ispred škole. Ne znam koji su to napadači, iz policije nas nitko nije kontaktirao pa ne znam jesu li to naši učenici – rekao je ravnatelj škole ispred koje je u subotu navečer napadnut dječak.

Dječak je odvezen na hitnu pomoć u KBC Rebro. Razbijena mu je arkada, a njegov tata je rekao da nije mogao ni otvoriti to oko. Šakama su mu nagnječili vilicu, nema trajne fizičke posljedice, ali doživio je šok. Danas ga očekuje još nekoliko kontrola.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba