U znak zahvale na predanom radu, trudu i znanju

POVODOM 75 GODINA POSLOVANJA: Podravka će svim svojim zaposlenicima isplatiti jednokratnu naknadu od 750 kuna 

Objavljeno: 27.09.2022. zagorjeinternational

Podravka ove godine slavi 75 godina poslovanja, a tim će povodom svojim zaposlenicima u listopadu isplatiti jednokratnu naknadu od 750 kuna.

Uprava se na ovaj potez odlučila kako bi zahvalila svakom zaposleniku ponaosob jer, kako kažu iz tvrtke, upravo su zaposlenici pokretači uspjeha koprivničke kompanije te nositelji tradicije koja se prepoznaje na pet kontinenata i u više od sedamdeset zemalja diljem svijeta. 

Također, Podravka nije zaboravila ni svoje umirovljenike i radnike koji imaju pravo na jubilarnu nagradu te je povodom 75. obljetnice i za njih pripremila posebne poklon pakete proizvoda.

– Ovu obljetnicu želimo obilježiti na način primjeren vremenu i izazovima s kojima se naši sugrađani suočavaju, pogotovo kada se radi o kućnim budžetima. Stoga, 75. obljetnicu nećemo obilježavati prijemima, skupim domjencima, večerama ili proslavama. Umjesto toga, svim radnicima Podravke i Mirne isplatit ćemo jednokratan dodatak na plaću od 750 kuna. Na taj način želimo im zahvaliti na predanom radu, trudu, energiji i znanju kojega svakodnevno ulažu kako bi Podravka bila ovako uspješna internacionalna kompanija – poručila je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

Inače, Podravka posluje od 1947. godine, a danas svoje proizvodne i trgovačke podružnice ima u čak 17 država i proizvode prodaje na više od 70 tržišta diljem svijeta. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter