Mješoviti pjevački zbor “Vitez“ KUD-a Konjščina na 55. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova osvojio Srebrnu plaketu

“Ostvarili smo najbolji rezultat srebrnih plaketa i ovak’ smo bili blizu zlatu –  nemremo vam opisati kak’ smo veseli i ponosni“

Objavljeno: 27.09.2022. zagorjeinternational

Mješoviti pjevački zbor “Vitez“ Kulturnog umjetničkog društva Konjščina proteklog je vikenda u Poreču i Vrsaru nastupio na 55. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova i osvojio Srebrnu plaketu.

-Kad se prvi put odlazi na državnu smotru, očekuje se zahvalnica za sudjelovanje i poticaj za dalje. Mi smo osvojili čak 86.33 bodova što je najbolji rezultat srebrnih plaketa i ovak smo bili blizu zlatu. Nemremo vam opisati kak smo veseli i ponosni! Važno je napomenuti da smo jedni od rijetkih zborova ovu smotru koji ne dolaze iz grada. Hvala našoj Općini i Županiji na materijalnoj potpori, bila nam je čast u Istri predstavljati naš kraj. Čestitke svim zborovima i puno im hvala na predivnoj svirci i druženju izvan pozornice. I dalje pozivamo sve ljude iz Konjščine i okolice koji imaju ljubav prema pjevanju da nam se pridruže. Živjela pjesma – napisali su na svojoj Facebook stranici iz KUD-a Konjščina.

KUD Konjščina/Facebook

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba