Održana 1. konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje

Za predsjednika izabran Marko Jelenić iz Donje Pačetine, potpredsjednik Udruženja je Rikard Majerić 

Objavljeno: 19.09.2022. VH

U petak je održana konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje za mandatno razdoblje 2022. – 2026. godine. Uz to što je jednoglasno odabran predsjednik Udruženja, Marko Jelenić iz Donje Pačetine, vlasnik Vrtlarije ‘Jelenić’, na sjednici je konstituiran i novi saziv Skupštine kojeg čini 21 član.   

Saziv Skupštine čine Robert Sirovec, Darko Mišak, Ivan Đurkin-Benkotić, Franjo Sente, Dubravka Mišak Skočaj, Karolina Šimag, Marko Jelenić, Petar Sente, Ivan Sever, Mario Kvež, Zlatko Bakliža, Mirjana Hanžek, Rikard Majerić, Tihomir Zubić, Nenad Veček, Tomislav Petrovečki, Ivanka Zubić, Mario Cerovečki, Milan Mlinarić, Danijel Kotarski i Franjo Ptičar.

Na dužnost potpredsjednika Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje u mandatu 2022. – 2026. godine izabran je Rikard Majerić. 

Upravni odbor ima devet članova, a čine ga predsjednici cehova te dva člana po prijedlogu predsjednika. U Upravni odbora u mandatu 2022. – 2026. imenovani su Krešimir Ivan Rajačić, Dubravka Mišak Skočaj, Nenad Veček, Robert Sirovec, Darko Mišak, Ivan Đurkin-Benkotić, Tihomir Zubić, Rikard Majerić i Karolina Šimag, dok su za članove Nadzornog odbora imenovani Mario Kvež, Miljenko Jug i Danijel Kotarski. 

Za predstavnika u Skupštinu Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije imenovan je novoizabrani predsjednik Jelenić koji je na sjednici zahvalio svima na ukazanom povjerenju i podršci. 

Sjednici je nazočio i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije Darko Varga koji je čestitao predsjedniku Jeleniću na dužnosti predsjednika, ali i ostalim članovima Udruženja koji su izabrani na svoje dužnosti za mandatno razdoblje 2022. – 2026. godine. 

Najnovije po kategorijama

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

POVODOM SVJETSKOG DANA SRCA: Klinika Magdalena tradicionalno provodi akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i EKG

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter